Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
 
Welcome, Guest. Please login or register.
August 17, 2017, 08:55:38 PM

Login with username, password and session length

Technical Support

Please register to post your technical support questions here so the community can contribute solutions and help you get the most enjoyment from your tabeo.

Author Topic: Is anyone happy with this?  (Read 4992 times)

Offline kurtisb

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 5
  • tabeo owner: Yes
Is anyone happy with this?
« on: October 29, 2012, 08:51:54 PM »
About to send this bug filled disaster back.

Offline stacyakel

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 2
  • tabeo owner: Yes
Re: Is anyone happy with this?
« Reply #1 on: December 31, 2012, 07:13:45 PM »
I'm not so far, I can not find where I set up my wifi to even use it? My grandson has a Nabi and its great. Think I might return too if I can get it to work! Any suggestions?
thanks Stacy

Offline mrskelley3

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 5
  • tabeo owner: Yes
Re: Is anyone happy with this?
« Reply #2 on: December 25, 2013, 06:43:03 PM »
To set up wifi:
pull down the menu in the top right corner where it shows the time. from there you should be able to choose the wifi and enter the required information (passwords, etc). Hope that helps...

Once we got past the all-day-login-headaches of setting up parental controls, we have been VERY happy with this tablet. I think the creators have some flaws to work out - the website that hosts their parental controls being the main issue for me! Otherwise, its very easy for my kids (9yrs old and 7yrs old) to use, hold, take pics, video, play apps, etc.... For the price its been great for them.... SO FAR anyways!! ;-)

Good luck...

Offline adriansep23

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 3
  • tabeo owner: Yes
Re: Is anyone happy with this?
« Reply #3 on: December 25, 2013, 06:57:29 PM »
I'm not.  :(  I can't setup parental controls..its giving me a hard time been on it allll day can't figure it out...

Offline mrskelley3

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 5
  • tabeo owner: Yes
Re: Is anyone happy with this?
« Reply #4 on: December 25, 2013, 07:08:27 PM »
I'm not.  :(  I can't setup parental controls..its giving me a hard time been on it allll day can't figure it out...

see the other thread that has several pages about the parental controls. scroll down to the second page, there is a post with step by step instructions to do this using your desktop. It worked perfectly! Although it took several attempts, my daughter is finally playing happily!!!

Offline adriansep23

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 3
  • tabeo owner: Yes
Re: Is anyone happy with this?
« Reply #5 on: December 25, 2013, 07:38:04 PM »
I tried and it still didn't work ughhh

Offline adriansep23

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 3
  • tabeo owner: Yes
Re: Is anyone happy with this?
« Reply #6 on: December 25, 2013, 07:50:57 PM »
Finalllllyyy worked after lots of attempts...I also restarted it but lost my apps though..thanks for ur help

Offline joebudden

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 16
  • tabeo owner: Yes
Re: Is anyone happy with this?
« Reply #7 on: December 25, 2013, 10:22:14 PM »
If you need to get the Tabeo Store back after a Factory Reset, click on the Mystery Apps icon.

Offline motown360

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
  • tabeo owner: Yes
Re: Is anyone happy with this?
« Reply #8 on: December 25, 2013, 10:44:38 PM »
Not happy at all!!! Will return tablet if not working tomorrow. Would not recommend this product to anyone.

Offline midasallen

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 15
  • tabeo owner: Yes
Re: Is anyone happy with this?
« Reply #9 on: December 25, 2013, 11:59:39 PM »
 ;D After MUCH frustration, I actually fixed both tablets!  See my new forum thread here   ;D http://tabeoforum.com/index.php/topic,37.0.html

Offline Pamzulla

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
  • tabeo owner: Yes
FINALLY! Victory is mine!
« Reply #10 on: December 26, 2013, 12:31:10 PM »
 :D After much frustration, profanities, busy signal at "support" and a few cups of coffee,  i was able to register this darn device!  i tried all of the suggested fixes without success, so i did a factory restart, took a deep breath and patiently waited while the device cycled through each page.

Hope this helps someone else!

 

 

Recently Posted Topics

Article Menu

 
Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10